کارگاه تجاری‌سازی نوآوری آغاز به کار کرد

دوره تجاری سازی نوآوری (استراتژی ها، مدل ها و رویکردها)، به همت سازمان تجاری ‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان (ستفا)، با همکاری دانشگاه علم وفرهنگ و با حضور مدرسان دانشگاه پوترا از امروز (یکشنبه) آغاز شده و تا روز سه شنبه ادامه خواهد یافت.

با توجه به سیاست های کلان کشور در توسعه فناوری و تمرکز ویژه بر ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان، به نظر می رسد که در زمینه تمهید زیر ساخت ها و تربیت و آموزش کارشناسان خبره در زمینه تجاری سازی فناوری می‌بایست برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات مثمر‌ثمری صورت پذیرد.

سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) به منظور استفاده از تجارب دانشگاه پوترای مالزی در حوزه تجاری‌سازی فناوری، دوره‌ای را تدوین و از اساتید آن دانشگاه دعوت نموده تا با تدریس در دوره، تجارب خود را در این حوزه در اختیار فراگیران قرار دهند.

از اهداف برگزاری دوره تجاری‌سازی نوآوری می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

• تربیت نیروی متخصص و کارآزموده در حوزه تجاری سازی
  • ارتقاء سطح دانش و توانمندی مورد نیاز افراد فعال در حوزه تجاری سازی از جمله مدیران و کارشناسان شرکت های دانش بنیان
  • توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای سطح مهارت و تخصص مدیران و كارشناسان شاغل در پارك ها و مراكز رشد علم و فناوری
  • افزایش اثربخشی مراكز رشد و واحدهای فناور جهاد دانشگاهی
  • بهسازی عملكرد مدیران مراكز رشد و پارک‌های علم و فناوری
  • استفاده از تجارب بین‌المللی در حوزه تجاری‌سازی

دکتر فرزاد حجازی، مسئول نوآوری دانشگاه فنی مهندسی دانشگاه پوترا، دکتر سمسیلا، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه پوترا، پروفسور صالح جعفر، رئیس سابق دانشگاه پوترا، دکتر وان، مدیر شبکه نوآوری دانشگاه پوترا، مدرسان دوره تجاری‌سازی نوآوری هستند.

در این دوره که از 11 تا 13 تیر در محل دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود، هشتاد نفر از روسا و کارشناسان مراکز رشد، پارک ها، پژهشکده ها، روسای جهاددانشگاهی، اساتید و دانشجویان شرکت دارند.

به تمامی شرکت کنندگان در این دوره که به مدت 24 ساعت و به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار می شود، گواهینامه مشترک دانشگاه پوترا و جهاددانشگاهی اعطا می گردد.