در دانشگاه علم و فرهنگ انجام شد:

برگزاری نخستین دفاع دکتری سال 99 در گروه روانشناسی

نخستین جلسه دفاع دکتری سال 99 دانشگاه علم و فرهنگ در رشته روانشناسی بالینی با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در محل دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ زهرا محمدی دانشجوی دکتری در رشته روانشناسی بالینی از رساله خود با عنوان «اعتبارسنجی درمان برنامه زمانی متناقض و مقایسه اثربخشی آن با درمان مواجهه سازی و جلوگیری از پاسخ و دارو درمانی برکاهش نگرانی، نشخوار فکری، درهم آمیختگی فکر-عمل و علائم بیماران مبتلابه اختلال وسواسی-اجباری» دفاع کرد و با درجه عالی فارغ‌التحصیل شد.

گفتنی است، این پایان‌نامه با راهنمایی دکترعلی سلیمانی، مشاوره دکتر علی فتحی آشتیانی و دکتر عماد اشرفی نگارش شده و داوری آن توسط دکتر مهدویان، دکتر کچوئی، دکترصالحی و دکتر دباغی انجام گردید.